Konklusjon og konkurrenter

Renault Grand Scenic er ikke en like god bil som Mazda 5, Volkswagen Touran og Toyota Verso. Lav pris sørger imidlertid for at bilen likevel bør vurderes hvis dieselmotor er målet.

Publisert
Sist oppdatert

Renault Grand Scenic er ingen dårlig bil. For eksempel mener vi at Grand Scenic er et bedre kjøp enn nye Opel Zafira. Likevel, sammenlignet med klasselederne Mazda 5, Toyota Verso og Volkswagen Touran, når ikke bilen helt opp. La oss se nærmere på hva du får og hva du ikke får hvis du velger Grand Scenic.

Moderne bil

Grand Scenic er hele 449 centimeter lang, og dermed blant de lengste syvseters fleksibilene. Bilen kan også skilte med sentralt plasserte, digitale instrumenter, noe som bidrar til at Grand Scenic-interiøret oppleves som moderne og tidsriktig. Polstret dashbordplast, elektromekanisk parkeringsbrems, lave vinduskarmer og tallrike oppbevaringsrom trekker også opp, i likhet med bakruten, som lar seg åpne separat. I Grand Scenic er det mulig å legge ned seteryggen på fremre passasjersete, noe som gjør det mulig å få med seg svært lange gjenstander. I tillegg kjennetegnes bilen ved at den har større lasteromskapasitet enn sine konkurrenter når tredje seterad er i bruk.

Svak benplass

Den store lasteromskapasiteten bak siste seterad er imidlertid oppnådd ved å plassere de bakre setene langt frem i bilen, noe som i sin tur går på bekostning av passasjerenes benplass. For at det skal være mulig for voksne å sitte på tredje seterad, må derfor andre seterad skyves helt frem - noe som selvsagt stjeler benplass fra passasjerene på andre seterad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer