Konklusjon og konkurrenter

Vi har skrytt en god del av denne bilen og det fortjener den. Man har det helt topp på veien og for dem som liker god resposns fra publikum har man et valg her. GT er et sprekt innslag i en tysk bastion og fortjener en plass i selskapet.

Publisert
Sist oppdatert

Vi vet det er mange som liker italienske biler og dette er en bil dere, og en god del andre også, vil like godt. Alfa Romeo GT er en spennende bil som tilbyr masse kjøreglede, og som virkelig gjør en biltur til noe annet en transport. Det vi skal se på videre i dette kapittelet er andre kupéer i den samme prisklassen.

Audi TT

Det er slutt på den tiden man kan sole seg i glansen av Audi TT. TTer er det mange av og folk har sluttet å snu seg etter bilen. Den rimeligste du kan få tak i nå er en 180-hester med firehjulsdrift. Den har turbo og har litt bedre ytelser en GT. Den koster også over 490.000 kroner. Omlag 65.000 kroner mer enn en GT. Vi venter på ny TT. Den er ikke langt unna.

BMW 320Ci

BMW 320Ci er også en fin bil, men kan dessverre ikke mistenkes for å ha sjel. Likevel er den fin kjøre med sin 2,2-liters rekkesekser med 170 hestekrefter. Utropsprisen er 423.000 kroner, i praksis det samme som GT, men BMW har ikke på langt nær det samme utstyrsnivået. En 320Ci blir betydelig dyrere med sportsseter i skinn, to soners automatisk klimaanlegg og stort stereoanlegg. En ny 3-serie kupé er også på vei. Vi venter i spenning på den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.