Konklusjon og konkurrenter

Som billig nybilalternativ vil Caddy Life være attraktiv for mange, men litt uvøren omgang med en pågående selger kan påføre så store ekstrautstyrutgifter at det hadde vært bedre å gå rett på en Touran.

Publisert
Sist oppdatert

For det er som rimelig alternativ at Caddy har sin styrke, og dessverre er det egentlig kun med den minste motoren at prisen er så lav at bilen blir attraktiv av den grunn.

Forsiktig nok

Nødvendig ekstrautstyr på en Caddy Life er radio/CD (3.910 kr) og klimaanlegg (12.680), og vi vil absolutt hevde at det er tullete å ikke spandere 4.150 kroner på ESP. Muligheten for ESP skiller Caddy Life fra flere av konkurrentene, og det er svært positivt at dette sikkerhetsutstyret er tilgjengelig. Med vår pakke vil da Caddy Life 1.4 koste 237.000 kroner som syvseter, 5.000 kroner mindre som femseter.

Tre franske

De som selger best i denne klassen er alle franskmenn. Citroen Berlingo, Peugeot Partner og Renault Kangoo starter alle i underkant av 180.000 kroner, men sniker seg nærmere 195.000 kroner med radio/CD og klimaanlegg på plass. Det skiller ikke så mye mellom motoralternativene. Det Caddy har i tillegg til forskjell fra disse er mulighet for syv seter og den er en god del større.

Ford

Ford Tourneo Connect er den eneste som likner på Caddy i størrelse, og den har en attraktiv motor på 115 hestekrefter til en pris som starter på 230.000 kroner. Etter klimaanlegg og radio/CD vil den koste omtrent det samme som Caddy Life.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer