Konklusjon og konkurrenter

BMW X3 2.0d er unik mulighet for ordinære lønnstakere som drømmer om en premium-SUV.

Publisert
Sist oppdatert

BMW X3 er 457 centimeter lang og 185 centimeter bred, noe som betyr at den er noe større enn storselgerne Honda CR-V og Nissan X-Trail. Innvendig oppleves den som noe mindre, men bakseteplassen er god og lasterommet brukbart. X3 er med andre ord stor nok til å gjøre jobben som familiebil.

Det viktigste på plass

X3 2.0d er i tillegg brukbart utstyrt. Riktignok mangler detaljer som belysning av sminkespeilene, separate leselys og treblink-funksjon for blinklysene. Men listen over standardutstyr omfatter viktige elementer som elektronisk klimaanlegg, elektronisk stabilitetsprogram (ESP, DSC på BMW-språk), integrert stereoanlegg, 6 kollisjonsputer, elektriske vindusheiser rund baut og kjørecomputer.

Premium

X3 kan også skryte av at den tilhører det såkalte premiumsegmentet. Premium-biler kjennetegnes blant annet ved høy kvalitetsfølelse, et krav X3 tilfredsstiller. Materialene er eksklusive og de ulike interiør-elementene pent integrert.

X3 2.0d (457x185x167) koster altså 482.000 kroner og er dermed en god del dyrere enn sine japanske konkurrenter. Men faktisk ikke sååå mye dyrere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer