Konklusjon og konkurrenter

Et par konkurrenter er svært lik F-350 både i størrelse og ytelser. Ford F-350 er den rimeligste.

Publisert
Sist oppdatert

Billigste inngangsbillett for en fullsize pickup med V8-diesel får du med F-250 Regular Cab. Den koster 390.700 kroner, vår F-350 Super Cab med høyere nyttelast og større kupe koster 426.400 kroner. I tillegg kommer utstyrspakken Lariat (24.400 kroner) som sørger for skinninteriør, kjørecomputer, stigtrinn og krom på støtfangere.

Chevrolet og Dodge

Chevrolet Silverado 2500 HD og Dodge Ram 3500 likner veldig på F-350. Dodgen har tradisjonelle bakdører og koster med 430.000 kroner litt mer enn Forden. Chevroleten er en god del dyrere, billigste versjon, som riktignok er bedre utstyrt enn konkurrentene, koster 513.500 kroner.

Vi har ikke kjørt de to konkurrentene. På papiret er bilene som sagt svært like med dieselmotorer på i overkant av 300 hestekrefter og et dreiemoment mellom 750 og 800 Nm. Ford er hestekraftsjef med 325 og Chevroleten er dreiemomentsjef med 800 Nm ved 1.800 o/min.

Konklusjon

Ford F-350 Super Cab er på mange måter en ekstrem bil, men ikke mer ekstrem enn at mange med behov for lastekapasitet kan ha god bruk for en. Fordelene i forhold til en japansk pickup er det tredje setet, større nyttelast og lasteplan. Ulempene er størrelse, forbruk og lusne ett år nybilgaranti.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer