Konklusjon og konkurrenter

Spørsmålet er ikke om nye Corolla Verso er blant de beste fleksibilene på markedet. Spørsmålet er om den er klassens beste bil.

Publisert
Sist oppdatert

Nye Corolla Verso starter på 286.000 kroner som 7-seter. Da er den utrustet med en 1,6-liters motor som yter 110 hestekrefter. Velger man Sol utstyrsnivå får man i tillegg elektronisk klimaanlegg, elektriske vindusheiser i bakdørene, fartsholder, regnsensor, skinntrukket ratt, tåkelys og automatisk nedblendbart bakspeil. For dette betaler man 15.500 kroner, noe som betyr at en Corolla Verso 1.6 Sol koster 301.500 kroner.

Forsvarer prisen

Dette kan i utgangspunktet virke som relativt stive priser. For eksempel slipper du unna med snaue 250.000 kroner for en Opel Zafira 1.6 Pluss, som også har syv seter.

Men en slik sammenligning er nesten ikke relevant. Corolla Verso er nemlig en langt bedre bil enn Zafira på alle områder. I tillegg er utstyrsnivået langt høyere.

Samme pris som Touran

Det som derimot er interessant, er å sammenligne Corolla Verso med Volkswagen Touran, som vant vår stortest av fleksibiler i fjor høst. Volkswagen Touran 1.6 FSI Highline koster 306.000 kroner som 7-seter, altså ganske nøyaktig like mye som nye Corolla Verso. Hvem av de to bilene er det beste kjøpet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer