Konklusjon og konkurrenter

Megane CC tilbyr en pakke som tidligere har vært lite tilgjengelig for vanlige bilkjøpere – fireseters kupé og kabriolet til under 300.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Billigste Megane CC koster 274.900 kroner, men mest interessant er modellen Dynamique til 284.900 kroner fordi der er ESP, aluminiumsfelger og elektronisk klimaanlegg på plass. Vår testbil var en Privilege som i tillegg har skinninteriør og som i utgangspunktet koster 299.900 kroner. I tillegg var den utstyrt med bakvinddeflektor (3.400 kroner), pakke med nøkkelfri kort, xenonlys, fartsholder og innfellbare speil (11.400 kroner), og til slutt navigasjonsanlegg og oppgradert musikkanlegg (33.300 kroner).

En konkurrent

Som sagt har Megane CC i praksis kun en konkurrent – Peugeot 307 CC. De er svært like i form og pris, men har heldigvis noen trekk som skiller dem.

Det Peugeoten mangler på det elegante, den mangler blant annet litt panserlengde, tar den igjen ved å være sportsligere. Den ser mer sportslig ut, kanskje på grunn av Marcus Grönholm, og er en mer sportslig kjøreopplevelse. Prisene er ganske like, med billigste 307 CC starter på 299.900 kroner.

Konklusjon

Renault CC er på mange måter en gavepakke til de som har ønsket seg kabriolet, men har vært avskåret på grunn av pris eller praktisk bruksformål. Prisen gjør at ganske mange kan ha råd til å skeie litt ut med et spennende bilvalg, og selv om nesten 300.000 kroner er mye for en bil i kompaktklassen opplever vi Megane CC som et relativt gunstig kjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.