Konklusjon og konkurrenter

Vi har ikke så mange gode grunner for ikke å ha lyst på en slik bil. Hvis noen har noen, må det være at man synes bilen ser fæl ut, eller at man ikke vil bli sett i den uansett.

Publisert
Sist oppdatert

Prisen starter på 1.304.000 kroner med automatgir. Prisen skaper nok ingen halleluja-stemning, men det er snaue 200.000 kroner mindre enn en Mercedes SL 500 som starter på 1.491.300 kroner.

Priser

Selv med en startpris på 1,3 millioner stopper det ikke der. Vi hadde utstyr for 170.000 kroner i tillegg. Bare TV, navigasjon og telefon heiser prisen med snaue 50.000 kroner. Likevel kommer vi ikke opp i oppstartsprisen for en Mercedes SL 500. Er fire seter tingen har Mercedes også en modell som heter CLK 55 AMG. Den har 367 hestekrefter og starter på 1.374.400 kroner. Den ligger prismessig i samme gate som BMW 645, og er både mindre og sprekere. CLK 500 koster 300.000 kroner mindre enn AMG-versjonen. Jaguar har også en "fireseters" kabriolet. XK8 er oppgradert med en 300-hesters motor og koster fra 1.216.500 kroner. Vi mener Jaguar bør begynne å tenke på et modellbytte. XK 8 blir litt gammeldags i dette selskapet.

Konklusjon

Det er lett å falle for en 645 kabriolet. Bilen er en humørspreder og tilbyr kjøreglede i massevis. Prismessig holder den seg også bra i forhold til de nærmeste alternativene. Designet er sprekt, men det hjelper betraktelig å få sett og prøvd bilen i virkeligheten, og ikke bare se den på bilder. Vi synes den er svært tiltrekkende og at kabrioleten kanskje ser enda finere ut enn kupeen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer