Konklusjon og konkurrenter

Kun én bil kan muligens måle seg med Peugeot 307 CC - landsmannen Renault Megane CC.

Publisert
Sist oppdatert

Vi prøvekjørte Renault nye stolthet i Sevilla allerede i september i fjor, og vår utsendte vendte hjem med en positiv omtale. Vi skulle egentlig ha testet Megane CC i forrige uke, men den norske Renault-importøren har enda ikke fått sine demo-biler kjøreklare. Derfor kan vet vi forelpig ikke om Megane CC er en like god bil som Peugeot 307 CC.

Eneste potensielle utfordrer

Grunnen til at vi legger så stor vekt på Megane CC, er at vi anser dette for å være den eneste bilen i denne prisklassen som kan utfordre 307 CC. Volkswagen New Beetle har for mange svake sider til at den kan måle seg. Utgående Opel Astra fremstår som en tragedie sammenlignet med 307 CC og er attpå til dyrere. Citroën C3 Pluriel og lillebror 206 CC er for små, mens Ford StreetKa bare har to seter. Det samme gjelder MG-TF og Toyota MR2

Norges beste kabriolet-kjøp

Inntil vi har testet Renault Megane, tør vi derfor påstå at Peugeot 307 CC er Norges beste kabriolet-kjøp. Bilen har en startpris på 300.000 med en frisk 1,6-liters motor og er svært godt utstyrt. Blant annet følger elektronisk stabilitetsprogram (ESP), rattbetjent radio, elektronisk klimaanlegg, kjørecomputer, fire kollisjonsputer, aktive hodestøtter og 16-toms aluminiumsfelger med på kjøpet. Hvis du er villig til å spytte i 15.000 kroner mer, blir du eier av skinnseter og hvis du øker med ytterligere 8.000 kroner får du den eksklusive fullskinn-pakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer