Konklusjon og konkurrenter

Vi tror ikke det er lett å overbevise noen som har forelsket seg i New Beetle om at det eksisterer konkurrenter. Men det gjør det.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke alle er så sjarmerende, men biler som Peugeot 307 CC og Renault Megane CC tar godt igjen med eleganse og gunstigere priser. Og snart dukker en konkurrent som også kan konkurrere på sjarm opp, denne våren lanseres Mini kabriolet.

Platetak

Begge de ovennevnte franskmennene er utstyrt med platetak som bretter seg sammen. Med taket oppe minner de mer om kupe-modeller enn om kabrioleter, og forkortelsen CC som begge har med seg i navnet står da også for Coupe Cabriolet.

Med 1,6-liters motorer rundt 110 hestekrefter koster det 274.900 kroner for Renaulten og 302.900 kroner for Peugeoten. Disse er også firesetere, og de tilbyr mer bagasjeplass enn i New Beetle kabriolet. De er også i underkant av 30 centimeter lengre.

Konklusjon

Det er langt forbi fornuften å bruke 292.810 kroner på denne bilen, det er nemlig hva den koster med manuelt klimaanlegg, lettmetallfelger og vindavviser på plass. Startprisen er 269.810 kroner. Og fordi fornuften forsvant allerede med valg av biltype ser vi ingen grunn til å overbevise om noe annet, vi setter stor pris på utradisjonelle bilvalg som lyser opp i bilkøen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer