Konklusjon og konkurrenter

Rover Streetwise er et friskt pust fra en bilprodusent som de færreste nordmenn har noe forhold til. Men med så mange svakheter som denne bilen har, kan den overhodet ikke anbefales.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter


Enkelte mener at biltester har mistet sin verdi, fordi "alle biler er jo så gode i dag likevel". Vi er selvsagt uenige i denne påstanden, og mener Rover Streetwise er et lysende eksempel på hvor gal overnevnte påstand er. Selv om den er tøff på utsiden, fortoner Streetwise seg som en fortidslevning sammenlignet med moderne biler.

Dyrere enn Golf

Streetwise er rett og slett et får i ulveklær - en bil som lover langt mer enn den kan holde. Og når bilen attpå til koster 200.000 kroner, mer enn en Golf 1.4 Trend, slås siste spiker i kisten.

Velg business-utgaven

Konklusjon og konkurrenter


Hvis du skulle velge å trosse våre advarsler og likevel gå til anskaffelse av en Streetwise, gir vi deg et siste råd på veien: Velg businessutgaven. Business-utgaven koster nøyaktig det samme som den ordinære utgaven, 200.000 kroner, men har to viktige forskjeller; metallic lakk og vinterhjul.

  • Du finner mer informasjon om Rover Streetwise her.
  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer Rover-stoff:

  • Tester
  • Nyheter  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer