Konklusjon og konkurrenter

I virkeligheten har Evolution VIII en konkurrent. Det er Subaru WRX STi vi som har nevnt et par ganger allerede.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter


Mitsubishi Lancer Evolution VIII er en fantastisk bil for de som elsker krefter, fart og kjøreegenskaper. Det er tvers igjennom en underholdningsbil som er noe av det morsomste som finnes på fire hjul. Vi har kjørt mange gromme biler på DinSide, men harrykameratene Lancer Evolution VIII og Impreza WRX STi er noen det kuleste som finnes. De koster det samme og tilbyr stort sett det samme som er 100 prosent kjøreglede og svært lite stil og eleganse.

Konklusjon

Vi er enige i alt det som måtte finnes av mer eller mindre kvalifiserte negative synspunkter på denne bilen. Uansett er det ingenting som kan forstyrre den ubegrensede gleden det er å brenne gummi med den utrolig spreke motoren og de vanvittige kjøreegenskapene Lancer Evolution 8 har. Impreza WRX STi er oppgitt med en 0 til 100 tid som er 0,6 sekunder bedre en Lancer, men Lancer virker minst like sprek. Uansett hvilken av disse bilene man velger har man en maskin som vil gjøre deg i godt humør hver eneste dag.

Banetest av Lancer på Rudskogen finner du her.

Tekniske data finner du her.


Her finner du mer Mitsubishi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer