Konklusjon og konkurrenter

Denne klassen med biler er i sterk vekst og Mitsubishi har klarte å utvikle en bil som henger med i teten.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter


Outlander med 160 hestekrefter og en prislapp på 379.900 kroner konkurrerer med de litt mer motorsterke modellene. En opplagt konkurrent er Nissan X-Trail 2.5 med en 165-hesters firesylindret motor. Den starter på 399.900 kroner. En annen konkurrent for de som liker litt ekstra med krefter er Subaru Forester Turbo. Den har en 177-hesters turbomotor og går desidert best av disse bilene. Den koster også mest med en prislapp på 429.900 kroner. Siste utfordrer er Honda CR-V som med sin standardmotorisering på 150 hester holder godt følge. Med automatgir og skinnseter koster den 368.500 kroner.

Konklusjon

I fjor vinter testet vi fem populære firehjulstrekkere. Testen finner du på denne lenken. Vi kåret Honda CR-V til vinneren og det er den fortsatt i den klassen. I klassen med litt større motor treffer Mitsubishi godt med sin store motor. Konkurrentene med litt utvidet motorkraft koster en god del mer. Vi synes Outlander dermed er et godt valg, men for de som trenger maksimalt med plass er luksusutgaven av Honda CR-V med skinn og automatgir fortsatt en god løsning.

Tekniske data finner du her.

Her finner du mer Mitsubishi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer