Konklusjon og konkurrenter

Det er vanskelig å komme med noe gode grunner for ikke å ha lyst på en 645. Det er snarere tvert i mot mange grunner til å mobilisere penger til den nyeste drømmen.

Publisert
Sist oppdatert

Prisen på 645Ci starter på 1.169.000 kroner. Prisen på testbilen er faktisk så høy som 1.388.110 kroner med alt utstyr. Du kan ta vekk 100.000 kroner i utstyr og fortsatt få en fin bil, men utstyrsnivået er helt klart med på danne en tiltalende helhet.

Konklusjon

Det er ingen tvil om at vi ble glad i 645. Det er umulig å mislike en bil med så mye krefter, utstyr og luksus, og vi har problemer med å finne et bedre alternativ også. Det eneste man kan ta den på er utseende. Vi skjønner at noen kan ha problemer med det.

645 er en svært komfortabel krysserbil som overgår det som finnes i denne prisklassen. Mercedes CL 500 er et alternativ, men koster mye mer. Den starter på drøye 1,5 millioner kroner og er tregere og mindre spennende. Jaguar XK8 kan man også vurdere, men den kan sammenlignet med 645 settes i katgorien gammeldags. Linjelekker og pen vil vel også noe hevde at den er. Prisen på Jaguaren starter på snaue 1,1 millioner kroner. Mye mer sportslig kan du for eksempel få det med en Porsche 911 til snaue 1,2 millioner kroner.

Mer om BMW 645Ci finner du her

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer