Konklusjon og konkurrenter

Suburu Outback er mest akutuell å sammenligne med Volvo XC70 og Audi Allroad, men Outback 2.5 koster mye mindre enn konkurrentene fra Sverige og Tyskland.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter


Audi Allroad koster så mye mer at den er uinterssant i sammenligningen. Absolutt billigste variant av Allroad koster 657.000 kroner men er da utstyrt med en V6 dieselmotor. Allroad med bensinmotor starter på over 768.000 kroner og er også langt dyrere enn Outback 3.0 med 245 hestkrefter som koster 659.900 kroner.

Volvo XC70 D5 med dieselmotor og 163 hestkrefter er heller ikke i nærheten prismessig, og i praksis vil en XC70 koste en god del mer enn de 546.900 kronene den er oppført med i prislisten.

Valget

Vi har en og annen innvending mot Outback, men i bunn og grunn er det en velutsyrt og fin bil å leve med. Det skal svært mye til å sette seg fast og masse utstyr følger med i prisen som stopper på 469.900 kroner. Det er nok mye for mange, men i denne klassen er det desidert billigst selv om Outback ikke er så luksuriøs som Audi og Volvo.

Teniske data finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer