Konklusjon og konkurrenter

Traust og ikke spesielt prisgunstig er stikkord for Mitsubishi Lancer stasjonsvogn, men bilen kan allikevel være et godt alternativ for de som foretrekker det sikre.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter
Konklusjon og konkurrenter


Det er spesielt Mitsubishis gode nybilgaranti på fem år som frister, og er du en nybilkjøper som pleier å beholde bilene en stund er det ikke tvil om at det kan være en ekstra trygghet.

Mer spennende

Konkurrenter som Peugeot 307 og Toyota Corolla er helt klart mer spennende alternativer. Både 307 og Corolla har 1,4-liters motoralternativer som har omtrent like mange hestekrefter som Lancer. De starter på rundt 200.000 kroner, altså en god del lavere en Lancer som har en startpris på 215.900 kroner. For utgaver med 1,6-liters motorer er effekten 110 hestekrefter i begge disse konkurrentene til Lancer. Likevel er pris og utstyrsnivå omtrent likt, og disse bilene vil være bedre alternativer for de fleste.

Konklusjon

Trygghet selger, og Lancer vil gi nettopp det til sine eiere. Vi mener bilen er helt på grensen lite spennende, og er litt skuffet over at Mitsubishi ikke i større grad vil være med blant de som leder utviklingen. Er du på jakt et velprøvde løsninger fremfor spennende nyvinninger har Mitsubishi gjort jobben for deg ved å lage nye Lancer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer