Konklusjon og konkurrenter

C2 er uten tvil en morsom bil og klarer helt klart å sjarmere oss.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om det er litt av hvert å ta tak i, klarer vi ikke å avskrive Citroën C2, som koster 202.400 kroner. Den appellerer til oss på flere måter, og sammen med et knippe effektgode småbiler stiller den ganske sterkt.

Konkurrenter

Mini er en opplagt konkurrent og har allerede opparbeidet seg en stor tilhengerskare. Mini One med 90 hestekrefter til 197.000 kroner er helt klart et alternativ til C2 1.6. Mini One finnes også med automatgir til 219.000 kroner. Vil du har mer effekt kan du droppe automatgir til fordel for en Mini Cooper som også koster 219.000 kroner, men med manuelt gir og 115 hestekrefter. Er Toyota et alternativ finnes det en modell som heter Yaris T-Sport. Den koster 200.000 kroner med 105 hestekrefter. Ford Sportka koster litt mindre, men har også kun 95 hestekrefter. Prisen for en Sportka er 182.100 kroner.

Konklusjon

Citroen C2 1.6 klarte å få oss begeistret. Den går fort, er sportslig, spennende og er er friskt pust i en litt ”grå” materie. Det samme er Mini. Mini har i tillegg evnen til å vekke sovende bilinteresse hos de som var aktive for mange år siden. Den har også et snev av BMW i seg som du merker når du kjører bilen. Yaris T-Sport og Ford Sportka er også inspirerende biler, men blir for triste i denne sammenhengen. Vi regner med at Mini fortsatt vil ha sine fans, men C2 fortjener også det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer