Konklusjon og konkurrenter

Den lille klassen av lastebilregistrerte SUVer består av en tysker, og to (snart tre) amerikanere.

Publisert
Sist oppdatert

Det er en litt rar bilklasse, preget av mange forskjellige ombygginger og mange parallellimportører. Vi har valgt å se nærmere på de bilene som kommer til Norge gjennom vanlige importører og som står på deres prislister.

Enda en nykommer

Den tredje amerikaneren er ikke helt klar ennå, men Jeep Grand Cherokee skal bli tilgjengelig med lastebilregistrering. Den kommer med en 4,7-liters bensinmotor på 258 hestekrefter. Prisen er antydet til rundt 430.000 kroner. Jeep Grand Cherokee er den i omfang desidert netteste bilen med lastebilregistrering.

Chevrolet Tahoe er 15 centimeter kortere enn Expedition, og dukker opp med en 5,3-liters motor på 290 hestekrefter. Prisen starter på 429.000 kroner. Tahoe dukket opp i 2000 og test av den kan du lese her.

Tyskeren i selskapet er Mercedes-Benz G-klasse, for mange kjent fra førstegangstjenesten – dog er det en litt annen variant som tilbys det sivile markedet. Vi har kjørt den med dieselmotor, testen kan du lese her. Med bensinmotor på fem liter og 296 hestekrefter blir prisen 719.485 kroner. Denne utgaven har en svært omfattende standardutstyrliste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer