Konklusjon og konkurrenter

Prisen på S4 kan virke høy ved første øyekast. Sannheten er at det er rene røverkjøpet sammenlignet med andre biler med slike ytelser.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er ute etter hestekrefter, firehjulsdrift og kjøreegenskaper i rikt monn er det ikke mye å velge i hvis du skal bruke rundt en million kroner. Vi har samlet litt av hvert til sammenligning.

Mercedes-Benz C 32 AMG

Vi har kjørt C 32 AMG både som sedan og stasjonsvogn. C32 AMG er ikke på langt nær så sportslig som S4, og den har heller ikke firehjulsdrift. Den appellerer nok likevel til noe av det samme publikumet. Kompressormotoren har 354 hestekrefter og sterk nok i lange baner. C 32 T AMG koster 984.00 kroner som stasjonsvogn plasserer seg rett ved siden av Audi S4.

Test av Mercedes-Benz C 32 T AMG kan du lese på denne lenken.

Prøvekjøring av Mecedes-Benz C 32 AMG kan du lese på denne lenken.

BMW M3

Mye effekt og svært underholdende kjøreegenskaper kjennetegner den lille kruttønna fra BMW. Vi har testet bilen med SMG-girkasse og koste oss sjeldent mye med en M3 til disposisjon. Den koster fra 954.000 kroner og finnes bare som kupe og kabriolet. M3 finnes ikke med firehjulsdrift og trenger det ikke heller.

Test av BMW M3 kan du lese om på denne lenken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer