Konklusjon og konkurrenter

Multivan er den bilen i klassen for store fleksibiler som gjør spranget opp fra vanlige personbiler minst.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter


Og den fyller funksjonene du forventer å finne i en bil av denne typen. Prislappen skiller den også effektivt fra eventuelle konkurrenter, Multivan begynner på 525.000 kroner med en 1,9-liters dieselmotor på 104 hestekrefter. Vår testbil, en Multivan Comfortline 2.5 TDI 174 HK, koster 656.600 kroner.

Kanskje Mercedes-Benz

I nær fremtid forsvinner V-klasse, og Viano dukker opp som Mercedes-Benz tilbud i denne klassen. Den vil nok i stor grad bli Multivans hovedkonkurrent med hensyn til komfort og motorkraft.

De andre produsentene har ennå ikke helt kommet i gang med å lage fullt ut personbillignende biler i denne klassen. Biler som Opel Vivaro og Toyota Hiace blir mer å sammenlikne med tvillingbroren til Multivan; Transporter.

Transporter og konkurrentene kan være et godt og rimeligere alternativ for de som trenger plassen, men ikke vil bruke så mye penger for å oppnå komforten som Multivan tilbyr.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer