Konklusjon og konkurrenter

Daewoo Kalos kan og må konkurrere med resten av småbilklassen, og det er en smakssak om prisforskjellen er stor nok til å gi Kalos et forsprang.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter
Konklusjon og konkurrenter


For eksempel koster en relativt likt utstyrt Skoda Fabia Classic 1,2 i businessutgave 10.000 kroner mer enn Daewoo Kalos. Det er riktignok en svært motorsvak variant med kun 55 hestekrefter under panseret.

Lik pris

Hyundai Getz 1,3 GLS koster 7.000 kroner mer enn vår Kalos, men har en 1,3-liters motor som yter 82 hestekrefter. Utstyrsnivået er ganske likt, men Getz har i tilegg til større motor også elektriske vinduer bak.

I valget mellom disse landsmennene ville vi valgt Getz, den gir på mange måter et liknende inntrykk som Kalos men kan by på litt mer motorkraft.

Er der

Med Kalos er Daewoo som sagt godt plassert i småbilklassen. Prisforskjellene oppleves som riktige i forhold til de material- og utstyrsvalgene konkurrentene gjør.

Her kan du lese vår store småbiltest.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer