Konklusjon og konkurrenter

I de siste årene har det kommet mange morsomme biler på markedet. Det har faktisk blitt godt utvalg for de som er på jakt etter underholdning på fire hjul.

Publisert
Sist oppdatert

Flere merker tilbyr morsomme modeller i flere prisklasser, og det er fullt mulig å skaffe seg mye underholdning for pengene.

Mange varianter

Hvis vi ikke er så nøye på prisen dukker det opp mange fine biler. BMW Z4, Mercedes SLK, Porsche Boxster, Honda S2000, Mazda MX-5 og MG TF. Begynner vi utsilingen ved å skrelle vekk de med frontmotor sitter vi igjen med Porsche Boxster, MR 2 og MG TF. Deretter ryker Porsche på pris. MR2 er tross alt en bil de fleste i teorien har råd til. Vi sier i teorien siden man i hvert fall trenger en bil til.

MR2 - et godt alternativ

Toyota MR2 er en svært prisgunstig løsning i roadster segmentet. Med en pris på 308.900 kroner er det ikke mange som har noe å stille opp med. MG TF koster 8.000 kroner mer og har omtrent den samme effekten. Dette er den nærmeste konkurrenten, men er ikke like sportslig som MR2. Den er snillere og kjøre og tilgir flere førerfeil. MG TF er også et sekund tregere fra stillestående til 100 kilometer i timen.

Vi ville nok endt opp med en MR2. Den tilbyr ekstremt med underholding og valuta for pengene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer