Konklusjon og konkurrenter

Øvelse gjør mester, og Peugeot har vært igjennom øvelsen flerbruksbil tidligere.

Publisert
Sist oppdatert

Men de som har mest trening er Renault som igjen skal prøve seg på det norske markedet med sin Espace.

Noen andre

Ford, Seat og Volkswagen samarbeider om en flerbruksbil som har fått betegnelsene Galaxy, Alhambra og Sharan. Disse er litt mindre enn 807 ST 2.2, også hvis vi sammenligner pris/ytelser. Chrysler Voyager har i perioder solgt godt i Norge, og med en 2,4-liter på 147 hestekrefter og automatgir koster den omtrent det samme som 807 ST.

Toyota Previa dukker også opp med en 2,4-liter, denne yter 156 hestekrefter og blir drøyt 20.000 dyrere med en prislapp på 475.000 kroner. Det er også biler i klassen som ikke har et motoralternativ tilsvarende Peugeot, for eksempel Mazda MPV og Hyundai Trajet.

Viktigste konkurrent blir nok likevel konsernsøskenet Citroen C8, som er samme bilen som 807 men med andre utstyrspesifikasjoner og foreløpig færre motoralternativer.

Godt alternativ

I flerbruksbilklassen er Peugeot 807 for tiden blant de beste alternativene. Problemet for de fleste er prisen. I utgangspunktet koster 807 ST 2.2 457.000 kroner. 807-prisene starter på 374.900 kroner med en 2-liters bensinmotor på 137 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer