Konklusjon og konkurrenter

Hvis firehjulsdrift står øverst på listen er det dessverre lite å velge i. Med litt kraftig bensinmotor og drift rund baut er det A6en pluss Volvo V70 som gjelder.

Publisert
Sist oppdatert

Volvo V70 2.5 T AWD har omtrent den samme effekten og koster betydelig mindre. Mens testbilen starter på 662.900 starter prisen på Volvomodellen på 524.900. Volvo trenger litt ekstrautstyr for komme seg opp på et akseptabelt nivå, men siden startprisen ligger 140.000 kroner under er det forholdsvis mye å gå på. Vi synes Audien legger seg i mye grus allerede her.

Forhjulstrekk

Vi må ta med Ford Mondo ST 220. En ærlig bil som beviser at det er mulig å levere en sprek V6er til en ”fornuftig” pris. Her får du en fullt ustyrt stasjonsvogn med 226 hestekrefter til 516.000 kroner.

Ikke nok med det. Du får også en Volvo V70 T5 med 250 hestekrefter til 561.900 kroner.

Bakhjulsdrift

BMW 530 Touring med 231hestekrefter er priset i den samme gaten som A6, men blir erstattet om et år. Det blir feil å kjøpe en utgående modell så sent i bilens livsløp. Den nye 5-serien har vi allerede vist bilder av og den gjør nåværende 5-serie veldig gammeldags. Men, de som vurderer en gammel A6 vurderer kanskje også en gammel 5-serie. 530i er sprekere og kjører mye bedre enn en A6. Den kan også ustyres med lekkert sportsutstyr til en grei pris. 530iA Touring koster fra 708.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer