Konklusjon og konkurrenter

Ford Fusion har ikke alt for mange direkte konkurrenter, men både opp og ned i størrelse er konkurransen knallhard.

Publisert
Sist oppdatert

De aller svakest motoriserte kompaktklassebilene er billigere enn Fusion, men det er fra småbilklassen konkurransen er sterkest.

Godene i behold

Fordelene i småbilklassen er drivstofforbruk, brukervennlighet og innkjøpspris. Fusion har beholdt fordelene fra småbilklassen, med unntak av prisen – Fusion er rundt 15.000 kroner dyrere enn Fiesta.

Vår testbil hadde et utstyrsnivå kalt Elegance. Elegance koster 15.000 kronene mer enn Trend-utgaven, som starter på 186.900 kroner. Elegance gir deg blant annet manuelt klimaanlegg, fjernbetjening av radio, varmetråder i frontruten og aluminiumsfelger.

Småbilklassen

Trenger du ikke den ekstra plassen, får du en svært godt utstyrt småbil til 200.000 kroner, for eksempel en Fiesta i velutstyrt Ghia-versjon med 1,6-liters motor på 100 hestekrefter.

Også småbilklassen kan by på biler med fleksibel plass til tross for beskjedne ytre mål, Honda Jazz byr på mange gode og spennende løsninger – og var best i vår småbiltest

To direkte

Hyundai og Mitsubishi har hver sin modell som kan ligne på Ford Fusion. Mitsubishi Space Star var først ute, og har akkurat vært gjennom en ansiktsløftning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer