Konklusjon og konkurrenter

MG ZT er en bil som er laget for å vekke følelser. Først og fremst gode følelser, og det gjorde den i vår redaksjon.

Publisert
Sist oppdatert

Det er noen andre biler der ute som er like langt fra den gylne middelvei, Alfa Romeo 156 for eksempel. Og den er en god del billigere enn ZT.

For entusiaster

MG-merket i grillen er sikkert ment å fange opp entusiaster. MG ZT vil sikkert glede mange merkeentusiaster med behov utover en roadster. Vi tror ZT også vil glede sjåfører som blir entusiastiske over kjøreglede. Det er mye kjøreglede i MG ZT, og også på den måten skiller den seg fra en gjennomsnittsbil i mellomklassen.

To typer

Konkurrentene er selvsagt biler som Audi A4, BMW 3-serie, Saab 9-3 og Volvo S60 med tilsvarende pris og motorisering. Men den ene konkurrenten vi ser litt nærmere på her er Alfa Romeo 156 med den nye JTS-motoren. Prisen er svært interessant, 333.300 kroner, og 2-literen på 165 hestekrefter imponerte under vår prøvekjøring av stasjonsvognutgaven. 156 er også en bil som vekker følelser både med design og bak rattet. Skinninteriør koster 15.300 kroner i tillegg.

En annen outsider er Lexus IS200 med 2-liters rekkesekser med 155 hestekreter. Prisen starter på 344.300 kroner, og også Lexus satser på sportslige kvaliteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer