Konklusjon og konkurrenter

Hvis du skal ha firehjulstrekk i denne prisklassen (396.000 kr) er det lite å velge i blant. Flesteparten av konkurrentene med firehjulstrekk er langt dyrere.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter


Hvis du tenker på firehjulstrekk er det litt ”hummer og kanari” å velge blant. Du kan blant annet velge en Mazda 6 2.3 Sport AWD (399.900 kr). Den er mye større og har både automatgir og skinnseter som standardutstyr. Etter denne bilen havner vi fort over på Volkswagen Passat. Passat 2.3 4-Motion med 170 hestekrefter koster 427.380 kroner.

De virkelige konkurrentene

Som nevnt i innledningen faller Audi gunstig i forhold til de nærmeste konkurrentene. Vi regner med at det er et poeng med firehjulsdrift. BMW 325 Xi (540.000 kroner) er nest dyrest til tross for at Mercedes C240 4matic (566.200 kroner) har mye svakere motor. For de som greier seg med sedan finnes Volvo S60 2.5 T AWD (506.000 kroner) som har hele 210 hestekrefter og koster mindre enn både Mercedes og BMW. Jaguar X-Type 2.5 Sport har 195 hestekrefter med firehjulsdrift og prisen starter under 500.000 kroner.

Konklusjon

Dette er en lekker bil. Kvalitet og materialer er i særklasse og det sjelden vi opplever slike omgivelser i en bil. S-Line er et veldig sportslig alternativ og du bør være veldig sikker på at du vil ha en stiv og hard bil før du bestiller dette på en A4. Visuelt har vi ingen betenkeligheter med S-Line. Motoren holder så vidt, men gir ikke noe ekstra til de som ønsker ytelser litt over det vanlige.

Tekniske data finner du på denne lenken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer