Konklusjon og konkurrenter

Skoda Ocatvia RS er opplagt en bil som gir deg mye for pengene. Du får både effekt, utstyr og kjøreglede.

Publisert
Sist oppdatert

Skoda Octavia koster 336.600 kroner. Da får du et bra utstyrsnivå som inkluderer både automatisk klimaanlegg, gassutladningslamper, ESP, delskinn, stereo, store hjul, styling og grønne bremsekalipere.

Er det noen som kan tukte dette?

Ingen

Nei, det er faktisk ikke det. Denne bilen gir så mye for pengene at ingen kan levere noe som er på det samme nivået. Volvo V40 2.0 T med 163 hestekrefter ligger litt i nærheten med en pris på 329.900 kroner. Det samme gjør Audi A4 med 163 hestekrefter og en pris på 367.700 kroner. Merk at A4 og V40 ikke har det samme utstyrsnivået som Octavia RS, og dermed blir disse bilene enda dyrere når alt kommer til alt.

Konklusjon

Skoda Octavia RS er en bil for deg som liker å kjøre, men ikke liker å betale deg til fant. Utstyrsnivået er bra og det er ikke mye vi føler er en direkte mangel. Det må eventuelt ha vært et en tettere sekstrinns girkasse. Med tilsvarende utstyrsnivå finner du ikke billigere bil med 180 hestekrefter eller mer. Det begynner å bli en vane, men nok en gang kommer vi til at tester av Skoda-modeller ender med kjøpsanbefaling. Tekniske data finner du på denne lenken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer