Konklusjon og konkurrenter

Subaru Forester har ikke mange konkurrenter som ligner. Det er egentlig rart at ingen andre produsenter hermer etter Subaru, for kombinasjonen av fremkommelighet og kjøreegenskaper er bedre enn i den sterkt voksende SUV-klassen.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter


Testbilen koster 327.900 kroner, og er velutstyrt. Du kan få en rimeligere variant til 293.900 kroner. Da går du glipp av blant annet: aluminiumsfelger, klimaanlegg, stort soltak, tåkelys og konstantfartholder.

En konkurrent uten den ekstra bakkeklaringen og lavgir er Skoda Octavia L&K 1.8T 4X4. Den koster 335.560 kroner og er svært velutstyrt. En sprek turbomotor på 150 hestekrefter gjør den også en del kvikkere.

Et interessant alternativ kan være Foresters egen storebror, Legacy. En versjon av den koster 2.000 kroner mindre enn Forester, og den er utstyrt med akkurat den samme motoren og firehjulsdriftsystem. Den har også lavgir, men mangler bakkeklaringen. Den er en god del større, blant annet er bagasjerommet på 528 liter mot Foresters 387 liter.

Subaru Forester blir ofte tatt med i den lille SUV-klassen. I den klassen er Toyota RAV4 bilen som selger best. Den koster fra 309.200 kroner med firehjulsdrift og en toliters motor på 150 hestekrefter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer