Konklusjon og konkurrenter

Opel Vectra GTS 3.2 V6 med automatgir er på mange måter en fin bil. Men når man kikker nærmere på hva konkurrentene har å tilby, faller Vectra GTS av lasset.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter


Opel Vectra GTS 3.2 V6 har en fin motor og gode kjøreegenskaper, i hvert fall hvis man ser bort fra sporingen. Men 547.000 kroner er mye penger, spesielt når utstyrsnivået i tillegg er relativt beskjedent.

Ford Mondeo ST 220

For eksempel koster Ford Mondeo ST 220 snaue 499.000 kroner, riktignok med manuell girkasse. Denne bilen er utrustet med en minst like fin motor og gode kjøreegenskaper. I motsetning til GTS 3.2 V6 leveres Mondeo ST 220 med skinninteriør og er i tillegg en større bil. Velger du Mondeo slipper du også unna sære Opel-løsninger som krever mange dager å venne seg til og som gjør det enda skumlere å låne bort bilen. Hadde vi hatt en drøy halvmillion å bruke på bil, hadde vi ikke vært i tvil - vi hadde valgt Mondeo.

En divisjon over

Det er ikke bare Mondeo ST 220 som setter en spiker i GTS-kisten. Vectra GTS er nemlig så dyr at den må tåle sammenligning med biler som Audi A4 3.0 V6 Multitronic (596.200), BMW 330iA (621.000), S60 T5 aut. (568.400). Disse bilene står ikke tilbake for Vectra GTS når det kommer til ytelser og ligger en divisjon over Opelen når det kommer til interiørdesign og eksklusivitet.

  • Du finner mer informasjon om Opel Vectra GTS 3.0 V6 her.
  • Store bilder finner du her.
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer