Konklusjon og konkurrenter

Dette skal være et prisgunstig alternativ, og det er det også. Det er til og med et velutstyrt og motorsterkt alternativ.

Publisert
Sist oppdatert

Hyundai har vært flinke med flere modeller og plassert de gunstig i pris i forhold til konkurrentene. Det gjelder først og fremst Getz, men også Matrix. Terracan er det tredje eksempelet på at det fortsatt er mulig å kjøpe rimelige biler.

Dyrere alternativer

Med tilsvarende utstyrsnivå er samtlige konkurrenter dyrere. Nissan Patrol, Toyota Landcruiser og Mitsubishi Pajero er alle over godt over 100.000 kroner dyrere. Landcruiser VX90 koster faktisk 140.000 kroner mer. Nissan Terrano, Jeep Cherokee og Land Rover Discovery er også dyrere. De koster fra 30.000 til 60.000 kroner mer med det tilsvarende utstyret. Nissan Terrano liger nærmest i pris og er det beste budsjettalternativet sammen med Terracan. SsangYong Rexton RX290 er altfor dyr i forhold til hva du får.

Konklusjon

Forbedringspotensial finnes det alltid, men vi liker Terracan godt og ikke minst så liker vi prisen. Vi møtte til og med en kar som syntes bilen var tøff. Det er helt sant. Utstyrsnivået er topp og motoren er sterk og holder til denne bilen både på veien og utenfor veien. Kjøreegenskapene er litt så som så, men tar du litt med ro så burde det holde. Hvis pris og budsjett er viktig og du ikke er altfor høy, er Terracan et veldig godt varebilalternativ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer