Konklusjon og konkurrenter

For tiden holder to av konkurrentene på med et hamskifte. Det er først til neste år vi kan finne ut hva som er heftigst i klassen.

Publisert
Sist oppdatert

Prisen på Audi RS6 starter på 1.468.000 kroner for en sedan. Stasjonsvognen koster 1.492.000 kroner. For dette får du en ultrakjapp bil som virkelig kan vise nesten hva som helt baklysene.

Jaguar S-Type R

Jaguaren må vi betrakte som en snill pus i forhold til Audien. Den er rask, luksuriøs og en nytelse å fordrive tiden sin i. Kompressormotor med 400 hestekrefter og sekstrinns automatisk girkasse får du i denne bilen. Den er også billigere enn en RS6. S-Type R starter på drøye 1.250.000 kroner. Den har også et design som ikke på langt nær er så oppbrukt som Audiens. Noen vil kanskje synes det er litt irriterende å bruke 1,5 millioner på en bil som i store trekk ligner en til 370.000 kroner.

TEST: Jaguar S-Type R

BMW M5

BMW bruker ikke lading av motoren. Her finner du en ”ren” V8-motor som gir deg 400 hestekrefter og 500 newtonmeter. Du har selvfølgelig litt mindre effekt enn i Audien, men prisen på M5 starter også litt lavere. Drøye 1.300.000 kroner starter en M5 på. Dagens 5-serie skal erstattes til neste år og da vil det i følge ryktene dukke opp en V10 motor i M5 utgaven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer