Konklusjon og konkurrenter

Hovedkonkurrenten blir nok BMW 3-serie og den er mye billigere.

Publisert
Sist oppdatert

BMW 320 har samme motorstyrke og begynner veldig mye lavere i pris. Faktisk hele 100.000 kroner. BMW 320 med 170 hestekrefter og automatgir starter på 460.000. Vår testbil har en utropspris på 543.000 kroner, og da mangler automatgiret. Det koster nesten 25.000 kroner ekstra.

Andre muligheter

Audi TT med 180 hestekrefter og firehjulsdrift starter på rundt 464.100 kroner. Toyota Celica T-Sport med 192 hestekrefter er bilen for deg som skal ha best mulig ytelse for minst mulig penger. Denne starter på 394.000 kroner. Dere som tenker på Volvo C70 og Saab 9-3 bør smøre dere med tålmodighet til nåværende modeller blir erstattet med nye.

Porsche

Selv om dette er en toseters roadster klarer vi ikke la være å nevne Porsche Boxster. Husk at testbilen med masse ekstrautstyr koster temmelig nøyaktig 650.000 kroner. Det samme gjør en Porsche Boxster, riktignok uten noe ekstra, men med 220 hestekrefter, sekstrinns girkasse og midtmontert motor. Boxster kommer også i høst med en lettere oppgradering av utseende og sterkere motor.

Konklusjon

Mercedes CLK 240 er en fantastisk bil hvis du skal ha en komfortabel kupe. Den pleier to mennesker på tur med den største omsorg og det er svært lett å bli glad i en slik bil. Vi synes derimot at prisen er stiv og at det finnes andre biler som også er svært interessante. Som komfortkupe er BMW 3-serie også et svært godt alternativ og mye billigere. På sportssiden er det forksjellige valg etter budsjettstørrelsen. Porsche på topp eller Celica T-Sport for de med litt mindre budsjett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer