Konklusjon og konkurrenter

Skoda Superb 1.9 TDI Elegance gir deg svært mye bil for pengene. Er utstyr og bakseteplass viktig for deg, kan Superb trygt anbefales.

Publisert
Sist oppdatert

Skoda Superb 1.9 TDI Elegance er 480 centimeter lang, proppfull av ustyr, har en sterk motor og koster snaue 346.000 kroner. Ingen andre biler kan tilby det samme. Likevel - også Superb må finne seg i å bli sammenlignet med sterke konkurrenter.

Audi A6

For eksempel er det ikke så veldig mye mer du trenger å legge på bordet for å bli eier av en Audi A6. Audi A6 1.9 TDI koster 390.000 kroner, bare 44.000 kroner mer enn Superb. Riktignok må du klare deg med mindre utstyr og bakseteplass, men til gjengjeld blir du eier av en bil som i de fleste miljøer har høyere status og etter manges syn er mer elegant enn Superb.

Ford Mondeo

Ford Mondeo 2.0 TDCi er også en svært aktuell konkurrent. Mondeo er noe kortere enn Superb og mye dårligere utstyrt. Til gjengjeld kan Mondeo skilte med bedre kjøreegenskaper og en sterkere motor. Mondeo-motoren har i tillegg en langt mykere gange enn Superb-motoren. Mondeo 2.0 TDCi koster ganske nøyaktig det samme som Superb 1.9 TDI Elegance.

Volkswagen Passat

Volkwagen Passat er i likhet med Mondeo en av Norges mest populære biler. Passat begynner som A6 å bli gammel, i tillegg er bilen 12 centimeter kortere enn Superb og dårligere utstyrt. Til gjengjeld er den noe billigere enn Superb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer