Konklusjon og konkurrenter

Mercedes-Benz, Audi og BMW operer også i denne klassen. Det er bare å foreberede seg på store tall.

Publisert
Sist oppdatert

Den firebeinte Jaguaren er kjent for gafle i seg både alligatorer og skillpadder. Vi er litt usikre på om versjonen på fire hjul klarer seg like godt mot sine bytter.

Audi RS6

En Audi RS6 starter på 1.468.000 kroner. Da får du 450 hestekrefter fra en V8-motor med to turboladere. 0-100 kilometer timen ligger rett under 5 sekunder og opplevelsene burde av den grunn stå i kø. A6 er derimot en utgående modell og vil med det første komme med en helt ny modell. Det samme skjedde også når RS4 kom på markedet. Under ett år etter ble modellen skiftet ut.

BMW M5

Her får du så å si de samme kreftene som i Jaguaren, men BMW bruker ikke lading av motoren. En ”ren” V8-motor gir deg 400 hestekrefter og 500 newtonmeter og det koster enda litt mer enn S-Type R. Prisen for en M5 er 1.316.000 kroner. Nåværende 5-serie er også en utgående modell som straks vi erstattet med en mer moderne modell.

Mercedes Benz E 55 AMG

Helt ny E-klasse stiller med klassens frekkeste motor. V8 med kompressor, 476 hestekrefter og 700 newtonmeter blir vanskelig å tukte for konkurrentene. Prisen er 1.585.300 og er betydelig mer enn for en S-Type R, men det spørs hvor viktig det er for kundene i denne prisklassen. Vi tror flere sikler på denne bilen enn en S-Type R.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer