Konklusjon og konkurrenter

Ingen andre små biler kan foreløpig skilte med slike fartsressurser. Den eneste som kan måle seg effektmessig er Mini Cooper S.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og konkurrenter
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vår testbil koster i utgangspunktet 309.000 kroner. Den var i tillegg utstyrt med en flammerød metallik lakk som koster 3.000 kroner ekstra. Ellers er alt utstyr standard.

Mye utstyr

Seter i skinn og Alcantara, gassutladningslamper, aluminiumsfelger og pedaler, elektronisk klimaanlegg, lakkerte støtfangere, kjørecomputer, Radio/CD med CD-veksler og regnsensor er alt på plass.

Foreløpig er det dårlig med konkurranse, men vi venter i spenning på Mini Cooper S. Det er den eneste småbilen som vil kunne hamle opp med Clio Sport. Cooper S er utstyrt med en 1,6-liters motor med kompressor og den yter 163 hestekrefter. Vi regner med prisen på denne bilen vil ligge i den samme gaten som Clio Sport.

Konklusjon

Renault Clio Sport er smågodt for GTI-fantatikere. Du sitter lavt, trangt og du har et tjukt ratt mellom hendene. Når du gasser på skikkelig freser du av gårde. Og du har ditt fulle hyre med å styre unna saktegående trafikk. Ulempene er de samme gamle at det koster mye, både i innkjøp, forsikring og nye dekk.

Tekniske data finner du på denne lenken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer