Konklusjon og konkurrenter

Mondeo har fått en hard konkurrent når det gjelder kjøreegenskaper, de andre må slite med at også Vectra gir en høy kvalitetsfølelse.

Publisert
Sist oppdatert

Skal vi spå om resultatet av en sammenlikningstest tror vi kanskje at Mondeo får beholde posisjonen når det gjelder kjøreglede, men at Opel Vectra blir den nye malen for kjørekomfort i mellomklassen.

Kun Elegance

Vil du ha den største dieselmotoren i Opel Vectra får den kun med utstyrsnivå Elegance. Prisen er 321.500 kroner. Billigste diesel er 2,0 DTI med 100 hestekrefter og utstyrsnivå Comfort til 279.500 kroner, og aller billigst er en 1,8 liter bensinmotor på 110 hestekrefter som koster 244.500 kroner i Club-versjon.

Vi tipper

Nærmeste konkurrenter blir nok Volkswagen Passat og Ford Mondeo. Tilbudet av mellomklassebiler med moderne dieselmotorer er imidlertid stort, og de fleste produsenter har et godt dieselalternativ i sine prislister.

Også prisnivået Vectra ligger på gjør at det er mest fornuftig å se nærmere på de tyske konkurrentene, men hvis du skal på handletur kan det være interessant at biler som Mitsubishi Carisma, Peugeot 406, Citroen C5, Renault Laguna, Toyota Avensis og Nissan Primera ligger i prisspennet mellom 270.000 kroner og 320.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer