Konklusjon og konkurrenter

Den nye motoren har plassert PT Cruiser nærmere konkurrentene i pris, og når det gjelder fleksibilitet kan den hamle opp med de beste.

Publisert
Sist oppdatert

Det er allikevel slik at du må ofre litt for utseendet. Kvalitetsfølelsen i interiøret er ikke helt som hos europeiske konkurrenter, men sikkerhetsnivået er akseptabelt med for eksempel fire kollisjonsputer.

Billigere

Den nye 1,6-liters motoren gjør at PT Cruiser starter på 247.000 kroner med utstyrsnivå Classic. Testbilen med utstyrsnivå Touring koster i utgangspunktet 272.000 kroner, og har da følgende utstyr utover inngangsmodellen: 16-tommer lettmetallfelger, manuelt klimaanlegg, sotet glass, tåkelys og takkonsoll med blant annet kompass.

Valget

Alle de andre bilene i oversikten under leveres med tre års nybilgaranti, Chrysler PT Cruiser leveres bare med to års garanti. Når det gjelder hva du får av utstyr og motor for pengene er PT Cruiser mye nærmere konkurrentene med den nye motoren.

Du får imidlertid noe ekstra med PT Cruiser. Ved siden av god fleksibilitet får du et eksteriør du antakelig ikke blir likegyldig til så lenge du eier bilen. Og du får oppmerksomhet. Til tross for at det ikke sitter en 5,7-liters V8 under panseret er PT Cruiser en bil med nok gode sider til at du med god samvittighet kan sette den på listen over interessante biler i fleksibilklassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer