Konklusjon og konkurrenter

Honda forlanger nesten 200.000 kroner for sin Civic. Det er nok i meste laget.

Publisert
Sist oppdatert

La oss først oppsummere Honda Civic. For det er en morsom bil. Designet er frekt, og motorens 90 hester holder lenge. Forbruket er dessuten lavt, og plassen god. Fine forseter har den også.

Konkurrentene

Men den er ikke billig. For 192.600 kroner får du bilen med klimaanlegg, men da kun med en 1,4-liters motor og uten fjernstyrt sentrallås og elektriske vindusheisere. Og at Honda tar seg godt betalt er tydelig når du ser på hva konkurrentene har å tilby. En Ford Focus 1,6 Ambiente har omtrent samme utstyrsnivå som Civic, men større motor. Ford forlanger 198.900 kroner for bilen, riktignok uten kliomaanlegg. Men legger du 194.900 kroner på bordet får du klimaanlegg – i Nissan Almera 1,5 Sport. Og for 195.500 kroner får klassens beste bil for øyeblikket, Peugeot 307 XR 1,6. Den har ikke klimaanlegg, men en 1,6-liter under panseret.

Mini

Skulle du virkelig få lyst til å skeie ut finnes dessuten Mini One. 196.000 kroner forlanger Mini, og gir deg en svært underholdende vogn. Men alternativet faller dødt om dersom du bare tenker tanken på å utnytte baksetene til noe annet enn bagasje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer