Konklusjon og konkurrenter

Sportslig, lekker og med image – da er BMW kanskje det nærmeste. Eller kanskje en Alfa Romeo Sportwagon.

Publisert
Sist oppdatert

Du har helt rett – konkurrentene kommer først og fremst fra Tyskland, men også Italia er representert. De vi har valgt har enten vanlig automatgir, eller mer spesielle girløsninger.

Litt alene

Trinnløse automatgirkasser kan du få hos Nissan og Honda, men de kan ikke tilby den totalpakken Audi har med sine Multitronic-biler.

Nye Audi A4 er en bra bil, og i dette tilfellet kanskje enda mer interessant med den spesielle girkassen. Er dine preferanser en kombinasjon av komfort og lavt forbruk er kombinasjonen nesten uslåelig.

BMW 318i A Touring

“Komfort og spennende motor” har vi skrevet tidligere om denne bilen. Den spennende motoren er som hos Audi en 2-liter, men den har bedre ytelser. 143 hestekrefter og 200 Newtonmeter er 13 hestekrefter og 5 Nm mer enn det Audi klarer. BMW 3-serie har like trangt baksete som A4.

Den nesten 40.000 kroner dyrere BMWen mangler blant annet elektriske vinduer bak og speilvarme for ha samme utstyrnivå som Audi A4 2.0.

Stasjonsvogn har vi testet her, og gir/motorkombinasjon kan du lese om her.

Mercedes-Benz C180T Pluss

2-litersvarianten av denne er ganske likt motorisert som testbilen. 129 hestekrefter og 190 Nm ved 3.700 o/min viser det. Automatgir og litt høyere egenvekt gir Mercedesen en del høyere forbruk enn A4.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer