Konklusjon og konkurrenter

Til tross for Nissan Micra sin nylige oppgradering, finnes det mange sterke konkurrenter.

Konklusjon og konkurrenter
Publisert

Fiat Punto

Punto er en av våre absolutte favoritter i klassen mellom 375 og 385 cm, og en Punto 80 LX har en god del større innvendig plass og høyere dreiemoment enn Micra. Prislappen er likevel 3.000 kroner lavere for Punto med manuelt gir i forhold til Micra med CVT.

Opel Corsa

Corsa har også nylig vært gjennom en ansiktsløfting, og etter vår mening har resultatet blitt svært vellykket. Plassmessig er den bare litt større enn Micra, men effekt og dreiemoment er betydelig høyere. Prismessig faller Corsa gunstig ut med en prislapp på 155.900 kroner for Corsa Swing med manuelt gir.

Peugeot 206 1.4 XT aut

Også 206 kan skilte med bedre innvendig plass enn Micra, og i likhet med Punto har 206 litt lavere effekt, men en god del høyere dreiemoment enn Micra. Prislappen er 170.000 kroner, men svært få velger denne modellen med automatgir, som koster 12.000 mer enn modellen med manuelt gir.

Renault Clio 1.4 High

Et annet fransk alternativ er Clio, som bare er slått av Punto og Corsa med tanke på innvendig plass i denne klassen. Motoren har høyere dreiemoment og litt mindre effekt enn Micra. Prislappen virker ved første øyekast drøy, hele 174.900 kroner, men så er den da også den mest velutstyrte bilen i denne sammenligningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer