Konklusjon og konkurrenter

Subaru Outback H6-3.0 har en stolt prislapp. En prislapp som setter den i direkte konkurranse mot biler som Audi Allroad og Volvo Cross Country.

Publisert

Riktignok koster Audi Allroad Quattro med 2,7-liters turbomotor, 250 hestekrefter og automatgir 750.000 kroner – eller 101.000 mer enn Outback H6-3.0. Likevel, Allroad er bygget etter samme prinsipp som Outback, i det at man tar en stasjonsvogn, setter på større hjul og hever bakkeklaringen noen hakk.

Audi Allroad Quattro

Sammenliknet med Allroad blir ikke akkurat Outback noe teknologisk tour-de-force. For mens Audi kan briljere med to turboladere, fem ventiler per sylinder, luftfjæring med automatisk eller manuell høydejustering fremstår Outback som en altmodisk og litt tafatt konkurrent. Sitt største forsprang i forhold til Allroad henter Subaru, tro det eller ei, på design. For mens Allroad skriker etter oppmerksomhet, glir Outback nærmest umerkelig gjennom landskapet.

Volvo Cross Country

Sammenliknet med Volvo Cross Country blir sammenlikningen en annen. Teknikken er mer på samme nivå, og prisen på de to bilene skiller ikke så mye som for Allroad og Outback. Faktisk er Outback dyrere enn hva Volvo Cross Country er. For mens Volvo forhandleren krever deg for 620.800 kroner for en Cross Country med automatgir vil Subaru ha 649.000 kroner for sin Outback H6-3.0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer