Konklusjon og konkurrenter

Hvor fort du vil kjøre bestemmer du i stor grad selv. Det er bare å plukke den motoren som passer til dine behov. Coaster 800 har i tillegg iboende kvaliteter som gjør det til en god turbåt, men du må betale for det.

Publisert

Coater 800 er god båt for deg som klarer deg med litt kummerlige boforhold. I så tilfelle egner den seg til det meste. Fiske, dykking, soling, vannsport og passelige turer er det Coaster 800 passer best til. Med andre er den svært fleksibel.

Forskjellige motorer

Coaster 800 kan leveres med motorer for en hver smak. Billigste alternativ er med 210 hestekrefter fra Mercruiser. Denne konfigurasjonen koster fra 749.000 kroner. Største motoralternativ er med HP 500 EFI som yter 470 hestekrefter. Da koster båten fra 1.055.000 og oppover.

For deg som liker diesel finnes det flere alternativer. Tre motorer fra MerCruiser og en fra Yanmar er de du har å velge blant. De mest aktuelle er de som yter 270 hester altså den vi har kjørt og modellen fra Yanmar. Problemet med Yanmar-motoren er at den også bruker MerCruiser-drev. Så langt har det ikke eksistert noen løsning for å få eksosen gjennom drevet, noe som for mange har medført at eksosen kommer ut over vannflaten. Dette støyer og ryker mye, med andre ord ingen god løsning. Problemet skal være løst til neste sesong og da blir nok Coaster 800 slanket 250 kilo i hekken - utstyrt med Yanmar-motorer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer