Konklusjon og konkurrenter

At Zappyen er et morsomt leketøy, hersker det vel ingen tvil om. Spørsmålet er om det ikke er et svært dyrt leketøy.

Publisert

En Zappy koster 6.490 kroner - selv om du i sommer kan få den for en kampanjepris på 5.990 kroner. I tillegg kommer frakt- og ekspedisjonsgebyr på 250 kroner.

Hva vil du bruke den til?

For de fleste av oss er 6.500 kroner mye penger. I hvert fall dersom dette bare er for gøy. Dersom du er interessert i Zappyen som et framkomstmiddel i byen, bør du lese 15246">motor og kjøreegenskaper og 15245">komfort og anvendelighet, for å se hvilke begrensninger og fordeler Zappyen har som framkomstmiddel. Dersom dette er bruksområdet du tenker deg, bør du være oppmerksom på at denne elektriske sparkesykkelen ennå ikke er typegodkjent, og at lovligheten av den ikke er avklart ennå. Mer om dette kan du lese i avsnittet om 15252">Lovlighet. Du kan dermed risikere at den til neste sommer, når dette forhåpentlig er avklart, er ulovlig å ferdes med på offentlig vei.

Kun for gøy?

Dersom du er interessert i Zappyen ut i fra et ønske om å ha det moro, så kan Zappyen absolutt bidra til det, og da må du jo selv vurdere om moroa er verdt pengene. Du vil kanskje også vurdere en manuell utgave, disse får du for rundt 900 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer