Konklusjon og konkurrenter

Råder Coaster 480 alene på sjøen, eller er hekkbølgene fylt til randen av iltre konkurrenter?

Publisert

I første rekke er Coaster 480 en morsom og kjøreglad jeep. Den er stor nok til vennegjengen, men kanskje ikke det beste kjøpet dersom du har familie - og det er vel også tvilsomt om fruen i huset setter pris på sjøens inntreden som jo tross alt er standardutstyr når fribordet blir så lavt som det er på Coaster.

Best trivdes i alene i båten, med høyrhånda plantet på gassen og gassen i bunn. Da er det nesten ikke grenser for hvor gøy man kan ha det...

Penger, penger, penger

Likvevel er ikke Coaster uten konkurransem for båten er dyr. I dyreste laget spør du oss. Båten vi testet kostet nemlig 135.900 kroner, med femtihesteren fra Yamaha. Uten motor koster båten 69.900 kroner, et prisbilde som forandrer seg fort når motor skal monteres (4.000 kroner) og når bunnstoffet skal strykes på (4.800 kroner). At putesett ikke er standard er heller ikke bra, og en pris på 5.800 kroner er drøyt. Vår testbåt hadde dessuten teakdørk til 11.800 kroner.

Billige konkurrenter

Hva så med konkurrentene? Joda, Coaster har mange og de er alle billigere. Som for eksempel Ryds 475 GT. Riktignok er den noe kortere enn Coaster 480, men med en femtihester i hekken koster den ikke mer enn 120.800 kroner. Eller Yamarin 4780 Big Ride som koster 131.500 kroner med en femti hesters firetakt montert på akterspeilet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer