Konklusjon og konkurrenter

Ducati skiller seg kraftig fra sine japanske konkurrenter. Den er eksklusiv og italiensk på godt og vondt. Liker du å skille deg litt fra den store mengden er 749 Biposto et bra valg.

Publisert

Ducati 748 Biposto er en herlig racingsykkel som er svært takknemlig å kjøre med. Du trives fra første sekund og til tross for litt lite effekt er det moro å dundre rundt på den lille italieneren.

600-klassen

De verste konkurrentene holder til i 600-klassen. Her er det ikke mindre 5 ekstreme sportssykler som alle koster mindre enn 140.000 kroner. Suzuki GSX-R 600, Yamaha R6, Kawasaki ZX-6R, Triumph TT 600 og Honda CBR 600 F er alle heite kandidater for de som vurderer 748 Biposto. Alle disse syklene koster cirka 25.000 mindre enn Ducati 748 og samtlige har sterkere motorer.

Andre sykler med V-twin

Hvis du må ha V-twin motor, har Japan også noe å bidra med her. Suzuki TL 1000 S koster 169.900 og har hele 125 hestekrefter. Dette er et hett alternativ som også kan få litt godlyd med det rette eksosanlegget. Designet ligger langt etter Ducati, men her er det derimot skikkelig med effekt.

Honda VTR 1000 Firestorm koster 154.900 og kan skilte med 110 hestekrefter. Denne sykkelen trenger litt modifiseringer for å få riktig Ducatilyd, men har litt mer effekt. Du sparer også her en del penger i forhold til en Ducati 748.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer