Konklusjon og konkurrenter

Hvis du trenger plass til syv personer og ønske om å krysse Hardangervidda akkurat der du føler for det (selv om du vet at du ikke har lov), finnes det flere biler som er aktuelle. Kraftige dieselmotorer og himmelhøye priser er felles for dem alle.

Publisert

I vår database over alle nye biler på det norske markedet kan du finne noe for en hver smak. Finn din nye bil på denne lenken.

Patrol kan i høyeste grad anbefales

Nissan Patrol er en suveren bil for deg som trenger denne typen kjøretøy. Den er stor, anvendelig og forholdsvis lettkjørt. Designet på denne nye utgaven er også snillere etter vår smak, den ser langt mindre ut enn forrige utgave som nesten så større ut enn den faktisk var.. I tillegg til at den har mye plass over alt, kan den trekke tilhengere på opp til 3,5 tonn. Den eneste ulempen er prisen på nesten 700.000 kroner. Det er grusomt dyrt, men disse bilen koster såpass. Slik er det.

Her kan du selv sammenligne Jeep, Mitsubishi, Nissan, Toyota og Mercedes-Benz

Jeep Grand Cherokee 2.5 TD

Grand Cherokee er over 40 centimeter kortere enn Nissan Patrol. Den har heller ikke muligheten til å frakte syv personer. Derimot har motoren hele 384 Nm og designet er av det bedre blant firehjulstrekkerne. Prisen her havner på 688.990 kroner. Ubetydelig billigere enn Patrol med andre ord.

Mitsubishi Pajero GLX 3.2 DiD

Mitsubishi har fornyet en modell som har solid rotfeste i offroadmiljøet i Norge. Fan av Pajero kan glede seg over en ny lekker bil med kraftig motor og plass til syv personer. Prisen ligger 40.000 kroner over Patrol selv om utstyrsnivået er det samme. I Pajero får du mye mer personbilfølelse og offroadimaget er litt dempet i forhold til Patrol.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer