Konklusjon og konkurrenter

Foreløpig har ZX-12R to konkurrenter. Begge er eldre enn Kawasakien og har mindre effekt. Prisforskjellene er derimot dramatiske og det er vel det som kanskje avgjør for mange.

Publisert

Kawasaki er en enestående bra motorsykkel. Den har sine helt klare begrensninger, men hvem bryr seg egentlig om det. Her er det gjort en fantastisk jobb med både motor og design og det er liten tvil om att samtlige ZX-12R-eiere vil bli lykkelige mennesker. Det eneste som mangler for hele kundemassen er sted hvor sykkelen kan brukes. Det er nemlig ikke noen enkel sak å kombinere lover og regler med en ZX-12R.

Hvis du er ute etter andre merker, er det to andre modeller å velge blant:

Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa

Suzuki Hayabusa ble lansert i 1999 og fikk heltestatus som den første sykkelen som klarte over 300 kilometer i timen i virkelig hastighet. Den supersterke 1300-kubikksmotoren gjorde underverker for fartssultne førere og er også en sykkel som kan anbefales på det sterkeste. Prisen er 221.000 kroner og er dermed litt billigere enn ZX-12R. 11903">Les mer om Suzuki GSX1300 R Hayabusa på denne lenken.

Honda CBR 1100 XX Super Blackbird

Denne sykkelen ble introdusert i 1997 og satte en ny standard for supertouringklassen. Med sine 164 hestekrefter var det ingen som kunne henge med, men gleden ble kortvarig. CBR 1100 XX er med sin svært gunstige pris kanskje det beste kjøpet du kan gjøre. Den koster 194.900 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer