Konklusjon og konkurrenter

SLK er en komfortabel, pen og svært praktisk roadster/coupe-hybrid. Men så var det prislappen, da…

Publisert

På grunn av den fleksible takkonstruksjonen, kan SLK knapt sammenlignes med biler som BMW Z3, Audi TT, Porsche Boxter og Honda S2000. Det blir nesten som å sammenligne to biler med en.

Likevel er det tindrende klart at dersom du er på jakt etter sportslige kjøreegenskaper og friske ytelser, er Mercedes-forhandleren feil adresse.

Audi TT

Med 180 hk under panseret er Audi TT roadster et knapt dyrere alternativ enn SLK, grunnprisen er 4.000 kroner høyere for TT. Skal du ha tilfeldig forbipasserende til å snu seg etter deg er kanskje TT et bedre valg enn SLK, selv om undertegnedes personlige mening er at SLK har en langt heldigere linjeføring enn TT, der SLK innynder seg med stilfulle og klassiske linjer med en sportslig undertone, er det akkurat det røffe, aggressive og sportslige som lyser av TT. Litt for mye "her-kommer-guttemusikken", spør du meg.

Nettopp de to totalt forskjellige designretningene gjør at vi tviler meget sterkt på at en kunde som vurderer en TT også vurdere en SLK. Eller omvendt, for den saks skyld, med mindre man lider av en smule schizofreni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer