Konklusjon og konkurrenter

Skibsplast 555 HT er en båt som vekker begeistring. Har konkurrentene gode kort på hånden i kampen mot nykommeren?

Det er relativt mange Hardtoper på markedet. De fleste er imidlertid noe mindre enn 555 HT, og Skibsplasten er langt fra den rimeligste med en prislapp på 236.285 kroner inkludert firetakteren fra Suzuki.

RYDS 550 HT

Den svenske båten er størrelsesmessig tilnærmet identisk med 555 HT fra Skibsplast. Men den svenske båten mangler imidlertid mange av Skibsplastens finesser, og er dermed mindre fleksibel enn sin norske bror. Med en firetaktsmotor på 70 hk vil prisen ligge på drøye 200.000 kroner

Bella 561 HT

Bella er finsk, og Hardtoppen 561 HT regnes for å være en nordisk kvalitetsbåt. Båten har prisverdige detaljer som pentry med vask og bord. Med en 70 hesters firetakter fra Evinrude vil Bella koste deg 191.000.

Flipper 515 HT

Flipper 515 HT, også fra landet med de tusen sjøer, er noe mindre enn de to overnevnte. Men mindre er også seddelbunken du må gi for båten. For 129.700 kroner, over 100.000 kroner mindre enn du må gi for Skibsplasten, kan Flipper 515 HT bli din. Jeg har selv lite kjennskap til denne båten, og kan derfor ikke verken anbefale eller fraråde den. Bare konstantere at den eksisterer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer